Vergaderingen

De VGR organiseert twee keer per jaar een wetenschappelijke bijeenkomst voor de leden van de vereniging en andere belangstellenden.

In het voorjaar is dat de jaarvergadering. Deze vergadering bestaat uit een huishoudelijk gedeelte, waarin ook (afwisselend) een voorzittersrede wordt uitgesproken of de Leenenlezing, en een themagedeelte. Tijdens het themagedeelte wordt in het openbaar een preadvies verdedigd, waarin een of meer auteurs, een belangwekkend gezondheidsrechtelijk thema bespreken.

In het najaar organiseert de VGR een bijeenkomst waarin een actueel thema op het snijvlak van gezondheidszorg en recht wordt ingeleid door een of meer sprekers. Na deze inleiding hebben de aanwezigen de gelegenheid om in discussie te treden met de sprekers.

Volgende Vergadering

17-11-2017
Najaarsvergadering 2017
Thema: ‘Het recht op zorg: de kosten van solidariteit en de prijs van de gelijkheid'
Locatie: de Kunsthal te Rotterdam, 13.30 - 17.00 uur
Kosten: , voor niet-leden € 50 (te betalen via iDEAL).

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor de najaarsvergadering. Deelname voor leden van de VGR en VGE is kosteloos. Voor niet-leden kost deze bijeenkomst 50 euro. U kunt er ook voor kiezen om voor 47 euro lid van de VGR te worden. U kunt dan vervolgens zonder verdere kosten deelnemen aan de najaarsvergadering. Als u lid van de VGR wilt worden, kunt u zich opgeven via het lidmaatschapsformulier. Bij de opmerkingen op het formulier schrijft u najaarsvergadering 2017. Inschrijven is mogelijk tot 10 november 2017

AANMELDEN VOOR DEZE VERGADERING

Dhr. Mevr.